Gå inte barfota på skärvor.

Skolan är igång för ”knattarna” och själv har jag en och en halv vecka kvar. Det blir litet mifflande och donande i lägenheten för att få bättre ordning och bättre blir det allt! En ny soffa väntar på att den gamla skall bli avhämtad (det är f-n inte lätt att bli av med gamla skinnsoffor…).

Efter att ha spenderat litet tid med att läsa in mig på hur min vardag kan bli litet roligare blev det ett inköp av en styck dammsugarrobot vilken har fått namnet ”Allan”. Den beställdes från USA då den var 1500 spänn billigare där och det enda man behövde göra var att byta ut sladden till en med rätt kontakt. Fördelar med denna roboten ( http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1354127 ) är att den inte går planlöst utan läser av rummet med laser för att sedan köra systematiskt plus att den går att tidsinställa så den går igång när jag inte är hemma. Tänkte låta Allan bo under sängen sedan…

Jag tog mig tid att kika på ”Min sanning” eftersom det rörde sig om Sven-Otto Littorin som valt att berätta hans syn på tiden i rampljuset. Jag är fortfarande förbannad över hur media hanterade okonfirmerade anklagelser och skulle aldrig i livet betala (eller ens gå in på deras hemsida) för aftonblaskan efter detta.

Saken är ju den att det inte finns några som helst bevis för att han skulle ha begått något brottsligt. Inga alls! Det finns (?) bara en anonym person som hävdar att Littorin, för sju år sedan, skulle ha betalat för sex. Denna anonyma röst fick på nytt utrymme i skitblaskan genom en kolumn där hon grät ut över hur synd det var om henne trots att hon fortfarande inte kunnat bevisa att Sven-Otto någonsin ens träffat henne!

Oskyldig tills dömd skyldig? Inte i detta fallet tydligen. Jag kräks över de som automatiskt väljer att ta en anonym persons sida för att kasta skit på en annan trots att det inte finns några som helst bevis för att den har gjort något fel. ”Ingen rök utan eld” – Fuck you!

Förresten så känner jag en kille som säger att han har fått betalt för att ha sex med Åsa Romson och Gustav Fridolin samtidigt. Han vill inte säga vem han är men det är klart att de skall utsättas för samma mediala behandling efter att jag gjort detta fantastiskt sanna uttalande…