Ibland är blått bättre än rött, ibland inte.

Min lediga dag har innehållit litet städande av ”nya” fordonet, fixat med el osv… Men också en del chillande, bearbetande och funderande. Jag gjorde också en liten koll på vad som tidigare skrivits i denna bloggen eftersom jag haft en tanke på att stänga ner eller censurera bort inlägg som kommer missuppfattas om personen inte vet hur jag är eller hur jag skriver.

Och ja, vissa inlägg passerar nu den flytande gränsen över vad som är ok att skriva emedan andra, som initialt var provocerande, nu kan tolkas vara mainstream. Men så tänkte jag att allt det där är historia nu. Skulle någon välja att inte vilja prata med mig över något som skrevs för flera år sedan (inte ens för att ifrågasätta vad det var för dumheter) lär det ändå inte bli någon långvarig relation till den individen. Så jag tänker låta allt vara precis som det är och denna platsen förblir mitt öppna fönster mot en värld som ändå inte lyssnar.

Jag har följt MGTOW-rörelsen (Men Going Their Own Way) under en längre tid och även om jag inte delar vissa åsikter eller den bitterhet (och i vissa fall direkt motvilja till relationer med kvinnor) vissa uttrycker så kan jag, i vissa lägen, uppskatta idén på att bara ge upp tanken på längre relationer och bara fokusera på mitt här och nu. Att bara acceptera att jag ytterst sällan faller för någon (även om det faktiskt skett vid ett par tillfällen), eftersom det måste vara en exceptionell kvinna för att mitt intresse skall väckas, och sluta tro eller hoppas på att inte bli en Pettsson på min ålders höst.

Men min romantiska sida kommer fortsätta tro på en perfekt match för att den vill det och jag inte önskar gå emot den. För det är trots allt en ganska fin dröm jag haft så länge. Att få vakna upp gammal och rynkig, betrakta människan bredvid mig och få känna lycka och tacksamhet över att få dela mitt liv med just den personen.

Jag vill också tro på själsfränder. Men där tror jag också att man kan träffa sin själsfrände vid fel tidpunkt i livet (för den ena eller andra) och då kommer det att bli fel trots att så mycket känns så rätt.

Ett förhållande är aldrig simpelt men det skall inte vara svårt.