Kicked in the ding-ding

Så är då äntligen EU-valet över och den väntade stormen av människor, som slår på stortrumman över att världen är på väg att gå under, har nu infunnit sig. De sliter sitt hår, gråter, är rädda, oroliga, bekymrade, förkrossade. De gör liknelser med Hitlers försök till skapandet av det tredje riket. De spottar omkring sig och svär sig förbannade över dessa as till väljare som hade mage att slösa sin demokratiska röst på denna ondskans högborg SD förkroppsligar.

Nu skall de minsann organisera sig! Nu skall de minsann ta debatten! Nu skall de minsann inte ägna sig åt att vända ryggen åt ondskan utan se den i vitögat och förgöra den med godhetens argumentation!

Mmm… jo, just det… Shaddapp… Jag har hört det förr…

Under valrörelsen 02 skulle SD tigas ihjäl för de skulle inte legitimeras med att någon talade med dem. Efter valet hade SD gjort framsteg. Då minsann insåg man att de INTE skulle tigas ihjäl utan debatten skulle tas!

Valrörelsen 06 skulle de tigas ihjäl för man skulle minsann inte ge dem utrymme! SD gick framåt. MEN nästa gång skulle de minsann ta debatten mot ondskans förkämpar!

Valrörelsen 10 återupprepades retoriken angående hur man inte ville ge SD en plattform men DÅ kom ondskan in i maktens korridorer! DET BLEV JU KAOZ!!

Efter detta har ”godheten” tagit vara på varje möjlighet att göra narr av dem. Att kasta en tårta på SD’s partiledare är harmlöst och roligt för han är ju SD’s partiledare. Att hänga pizzabitar ovanför honom är jättekul! Dedikera webbsajter till foton av tomma städer (som Åkesson besökt) var omåttligt skojsamt. Att störa ut hans möjligheter att tala är helt ok för det är minsann ingen rätt att få föra ut ett budskap. Vi vände ryggen i en symbolisk gest att visa hur litet vi tycker om honom…

Det gick väl sådär bra eller? Kanske moderaternas pr-byrå skulle ta och använda den taktiken mot sig själva istället så de får upp siffrorna litet?

Vad som förvånar mig (nästan mer än hur obildad en individ måste vara för att rösta på F!) är hur folk nästan kissar ner sig i sina försök att visa hur fruktansvärt obehagligt de nu upplever världen samtidigt som INGEN av dem frågar sig hur i h-lvete det kommer sig att vi behöver ett parti som SD? Jo du läste rätt… Tydligen behövs SD just nu eftersom det finns en hel massa människor som inte känner att de är representerade av de övriga etablerade partierna. Tror ni verkligen, på allvar, det beror på att var tionde Svensk har en nazi-uniform i garderoben och hyser en stilla förhoppning om att äntligen förverkliga drömmen om ett ariskt rike?

Det tror inte jag. Jag tror det ligger närmare sanningen att de anser det finns problem med vårt mångkulturella Sverige som måste diskuteras öppet utan att omedelbart stämpla någon som ond. Samhället är inte binärt utan det finns gråskalor. Man måste inte hata utlänningar, eller någon alls, för att vilja diskutera baksidan med invandring och just nu finns det inget annat parti som vågar föra ämnet på tal. Nej, det går inte ens att ta i med tång utan att bli utslängd i kylan. Därför behövs SD. Inte för att de har rätt utan för att de vågar öppna diskussionen.

Eller så tycker SD-röstarna verkligen inte om hur överstatligt EU har blivit och tycker detta var det mest effektiva sättet att visa det på. Jag menar, EU-valet är väl ändå inte på riktigt…