Lugnt

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här och det har nog mestadels att göra med att allt är så fantastiskt lugnt. Inte så att jag har brist på saker att göra (bara att kolla på www.varbergshonung.se så ses en del där) utan det finns en massa men jag får också en massa gjort. Inte nog med det utan jag får det gjort utan att bli skuldbelagd (passivt eller aktivt) för att jag måste ha fokus på uppgiften istället för någon annan.

Livet är så lugnt och harmoniskt på det här viset. OCH (!) så har jag ledigt i två veckor! Får gjort hur mycket som helst jue! Som ex. dagens (eller egentligen flera dagars arbete fast i etapper):

Massa rost som jag slipade ner och rostbehandlade… Ingenting är optimalt på en parkeringsplats.
Och idag har jag lackerat henne. Hon är inte perfekt men jag behöver inte perfektion i mitt liv. Jag behöver bara ”Good enough” för att vara mer än nöjd 🙂

Så den damen skall bara tvättas och vaxas innan jag bestämmer mig för hur logon skall se ut på sidan, beställa den och sedan applicera den!

Men, det jag egentligen vill skriva är att livet är bra nu. Jag är visare av erfarenheten och jag är inte lika irriterad över alla dumheter jag råkat falla in i. Så nu är det odling, byggande, bin och jobb som hägrar. Först när hösten kommer blir det plugg och ovisst arbete. Men det är ok 🙂

/J