Måndagmorgon

Så kommer då den första skoldagen för min del och den startar på en riktigt skittid eftersom jag har kottarna denna veckan. 14.15-17! Nåväl det är ju ett övergående problem… Som jag har uppfattat det kommer hösten bli ganska tuff men samtidigt grymt intressant.

När man blickar bak över hur jag innan sommaren funderade så kan jag nog säga att mitt beslut att ”ta ledigt” och ta en paus från måsten fungerat precis som jag hoppades. Jag har fått gjort väldigt mycket och väldigt litet på samma gång vilket har resulterat i att jag mår bättre än på många år. Jag har åter börjat närma mig ett stadie av att känna sig levande igen och de som temporärt tappat den känslan vet precis vad jag menar.

När jag nu fokuserat så mycket på att får ordning på praktiska saker runt och i mitt liv tänkte jag nu, i samband med skolstarten, även ta itu med mina fysiska företräden. Mer träning och mindre överflödig energi. Detta innebär såklart inte att jag tänker köra någon sinnesrubbad diet där allt roligt skall bort utan mer ett bättre balanserat energiintag och träning för att få kroppen i bättre form. Jag har, förhoppningsvis, några år kvar på mig att finna ”den stora kärleken” och det ger mig kanske bättre odds om hon inte sorterar bort mig som en medelålders tjockis 😉

Syrien tycker jag är för roliga!  Det är litet som att stå och peta på ett lejon med en pinne om och om igen samt slå sig för bröstet utropandes sin egen storhet. Vill de att omvärlden skall attackera? Det är tydligen det enda sättet för dem att se någon form av styrka i ett annat land för nu när Obama tar det litet lugnt istället för att rusa rakt in och lägga en bombmatta över hela Syrien så är han feg och svag och ”Syrien har vunnit”. Baghdad-Bob om igen på något vis.

Påminner litet om det gamla klippet där mobboffret plötsligt får nog och tar hand om aset som trakasserar honom.

 

http://www.youtube.com/watch?v=isfn4OxCPQs