Måste ha gott om tid

Denna veckan har jag hunnit jobba (flera dagar med övertid), träna, byta bromsar bak, skatta honung från två bigårdar, slunga honungen, städa efter slungning OCH haft tid över att chilla litet…

Visst, jag är ganska trött efter honungssläpandet men just nu chillar jag och inväntar dottern så vi kan beställa pizza och kolla på film.

Fantastiskt hur mycket tid jag verkar ha när det inte finns någon annan som kräver att man skall göra andra saker (som då skulle äta upp tiden för viktigare uppgifter) 🙂 Om jag skall leta upp någon ny skall hon absolut vara arbetsför och tycka det är kul att göra saker som jag vill göra ibland med…

Men… Jag finner också att jag behöver en del prylar för att göra det där biodlandet litet mindre tungt för jevflar var trött i armarna jag var igår 😀