Och så kom hösten

Eller tja, inte riktigt än men den lär vara på väg. Det har hänt en del sedan förra posten. En del mindre bra men också en del som troligtvis kommer visa sig riktigt bra.

Men, saken är den att jag mår bra trots omständigheterna. Jag är finansiellt stabil och kan fortsätta fokusera på mitt mål att ta mig ur lägenhetsboendet och flytta ut till en plats med fler möjligheter. Att det inte kommer ut något av intresse på bostadsmarknaden just nu är såklart trist men under tiden kan jag fortsätta att positionera mig till ett ännu bättre läge.

En del av honungen har nu fått ta plats i ett jäsningskärl för att slutligen bli mjöd och det skall bli spännande hur denna batchen blir när jag ändrat litet på receptet. Svaret vet jag först om ett par år även om det går att smaka av flera gånger på vägen 🙂

Jag har också, efter att fått startkit från min bror, satt igång ett kombucha-projekt. Mer att testa runt med… 🙂 Fler möjligheter och fler potentiella planer…

Nuet är inte alls dåligt men framtiden kan bli helt grym!