Så mycket att göra

Haha, ja precis så är det. Tusen saker att göra och ändå blir det inte klart. Visst hade det underlättat med ett par extra händer men samtidigt är det helt ok som det är. Jag är trött men mår samtidigt riktigt bra i själen. Ett, sedan länge uppsatt, mål är uppnått i och med att jag blev husägare och allt som måste göras görs nu i det tempo jag själv väljer. Är det vackert väder ute kan jag fixa i trädgården, regnar det kan jag ordna något inomhus. Men det är viktigt att inte glömma bort att chilla med så ibland gör jag något litet och sedan kikar jag på film i några timmar. Inget måste vara färdigt med en gång utan jag gör det när jag gör det.

Och detta har jag funderat på idag. Alltså just hur viktigt det är att behålla sina mål och arbeta mot dem. Att inte leva kvar i ett tillstånd där man inte mår bra utan hela tiden se framåt och lösa det man kan lösa NÄR man kan lösa det. Huset, för mig, gick t.ex. inte att lösa förrän för några månader sedan för de hus jag var intresserad av kostade för mycket men när detta kom så lade jag upp min strategi och så blev det precis som jag tänket mig. Och även om det varit tungt och tufft att komma dit jag är nu så känns det helt underbart att jag visade mig själv att jag kunde göra detta helt själv. Att jag tog kontroll över mitt egna liv och styrde det åt rätt håll för mig istället för att ge upp och sedan sitta fast i något jag inte mådde väl av.

Det är samma sak med relationer. Det är tufft att ta sig ur dem även om man insett att det inte är bra för en men det känns så bra när man väl tagit beslutet och satt allt i rullning så man ser målet framför en. Eller rättare sagt, det är skönt när man kommit ur dem och sedan kan blicka tillbaka och inse att allt det jobbiga var värt det. För vi har antagligen bara detta livet och sedan är det över. Vi kan inte slösa tid på en situation där vi vet att vi inte borde vara i. Och kärleken kan finnas där ute så varför slösa tid på att vara miserabel när man kanske kan få bli lycklig istället?

Idag har jag kollat på film, städat och röjt, och snart skall jag fixa till ett par nätverkskablar till för att kunna koppla ihop nätverket här hemma. Ja, det har tagit längre tid än jag hade tänkt mig men jag har hela tiden fixat snabba, tillfälliga, lösningar eftersom jag måste chilla litet också. För det finns tusen saker att göra men jag har inte bråttom.

För nu är jag här.