SD älskar nazisterna!

Det politiska landskapet börjar äntligen bli litet mer spännande. Partier med religiösa förtecken ser ut att vara gårdagens nyheter och har vi tur kastas även det misslyckade och verklighetsfrånvända miljöpartiet ut för evigt. Vad som dock är det mest intressanta är nog Alternativ för Sverige.

Nej, jag ser det såklart inte som något att rösta på utan mer som ett skräpparti där de lågpannade, med mer än lovligt radikala idéer, kan samlas. Rännilen med mänskligt avskräde som dras till AfS från SD kommer bidra till att sverigedemokraterna görs till ett mer seriöst alternativ för de som tidigare aldrig ens övervägt att lägga en röst på SD.

AfS mål är såklart inte att legitimera SD men när de tar över lågintelligenta och/eller makthungriga människor, som hoppas på att kunna klättra på hierarkistegen av rent egocentriska skäl, är detta just vad som kommer att ske. Det kanske kommer kosta SD några procent initialt men ju fler värdelösa vakumskallar som lämnar för att följa i AfS’s ledband desto starkare kommer SD bli bland vanligt, vettigt, folk.

Jag har tidigare skrivit om skälen till varför en röst på SD, från mitt håll, skulle sitta långt inne men när de nu börjar bli av med de riktiga lågvattenmärkena så blir självklart detta parti mer intressant. Det är ingen hemlighet att ”de etablerade partierna” mer eller mindre tagit över de idéer SD lanserat tidigare, men som då ansågs überrasistiska, och att detta knappast kan betraktas som att de är annat än kappvändare och karriäristpolitiker som ser om sitt eget hus framför vårt gemensamma.

Inte nog med att SD kan komma att ses som ett potentiellt alternativ för normalbegåvade väljare utan de kan också få ta några steg närmare den politiska maktens finrum i och med att det mer sämsta alternativet tar över troglodyterna.

Äntligen kan valrörelsen bli intressant!
SD, och undertecknad, tackar nazisterna… 😉