Sitter och mifflar

Så gjorde jag äntligen det jag funderat på så länge. En sida för gamla ”låtar” (Klicka i menyn ovanför eller tryck på TRAMS) som jag varit delaktig i att producera. Det mesta är såklart bara trams och skräp men tillhör ändå en del fullständigt meningslös historia som kanske kan glädja någon 🙂

Nu återstår den magiska frågan vad jag skall ta mig för härnäst. Litet städning kanske? Fiffa till denna sidan litet mer eftersom den ser ut som fan? Pilla navel en stund?

På tal om navel har jag nu konstaterat att den är åt helvete för djup… Så, därför är det nu dags att minska på denna avgrundsdjupa hålighet genom att göra livet litet mindre roligt ett tag. Det är inte så att jag aspirerar på att bli nominerad till ”Beach 2014” direkt men att minska kolhydraterna är inte allt för svårt. Borde inte heller vara allt för svårt att röra på sig litet mer… I alla fall i teorin.

Nej, kolla posten och så fundera litet mer på vad som skall ske härnäst.