Taco-flavored kisses

Och så var det dags för litet Lördagsmys! Grönsaker sköljdes, hackades, strimlades och lades upp i skålar. Döda malda djur stektes tillsammans med tacokrydda och spred doften av smaskens genom lägenheten och så var det dags att värma på ”Taco Tubsen”. Försiktigt öppnades förpackningen, plasten avlägsnades och… WTF?

Sex av åtta skal var trasiga! Vilket jevfla antiklimax på det! Hela meningen med att köpa tubs är ju att kunna fylla dem med smaskens och sedermera påbörja inmundigandet från ena sidan och inte avsluta innan andra sidan passerat läpparna! Vi kunde lika gärna köpt tortillachips!

Blev litet pissed så ”Santa Maria” fick ett mail..

Det har skrivits en och annan krönika om nödvändigheten med pride nu i dagarna. Jag är fullt medveten om att inte alla i landet delar min ”I don’t give a shit”-attityd gentemot vilken ”sida” (i brist på ett bättre ord) någons hjärta bankar för men argumenten för att varför vi behöver pride är litet underliga.

En krönika beskrev en hel radda incidenter där folk (primärt unga män) uttryckt sig illa gentemot bögar med förlöjliganden och hot vilket självfallet inte på något sätt är ok. Men dessa individer kommer knappast bli ”pro-gay” bara för det finns en festival en gång om året.
You can’t cure stupid” och det kommer alltid finnas idioter där ute som lägger alldeles för mycket energi på vad andra människor gör (Hej ”Hänt extra”!). Sedan är det en fin linje mellan festivalskoj och att köra ner bilden av homosex ner i halsen på folk för även om majoriteten skiter i vad som sker i någons sovrum så är, trots allt, tanken på homosex ganska motbjudande för en heterosexuell (kanske heterosex känns likadant för en homosexuell?).

Fine, det är kul med fest men kom inte och hävda att det är för att ”omvända” idioter till den regnbågsfärgade sidan för det lär inte hända. Snarare blir effekten tvärtom, att de stärks i sitt hat mot oliktänkande och får dessutom fler måltavlor för den inavlade sporten ”knacka bög”. Skall man då sluta festa för att det finns idioter? Nej för bövelen men festa för festens skull och inte för någon teoretiserad anledning.

I övrigt kan det snart vara dags att se om Buffy the Vampireslayer…