TTT -Tidig TorsdagsTvätt

Normalt sett är ju TTT en förkortning för Total TarmTömning. Ni vet, ett resultat av en fullständigt havererad mage där man, under en begränsad tid, behöver konstant närhet till och vetskap om närmaste toalett. Bra morgonämne? Inte mitt fel om ni äter frukost framför datorn…

Idag är det dock en annan betydelse. Jag vill slå ett slag för tvättstugan trots stridigheter med arga lappar (nej, inte samer) och ludd i torktumlaren. Det enorma fördelen är, för mig, att när man går därifrån är allt färdigt. Tvätten är ren, torr och framförallt vikt till skillnad från om man tillåts lägga den på hög i väntan på bättre tider.

Så funkar det i alla fall för mig 🙂

Igår tog jag hojen ner till Biltema för att inhandla bromsskivor och klossar. Motorväg är inte speciellt njutbart på en custom och när man kommer upp i 140 är det nästan plågsamt (har jag hört…) men ärendet utfördes och hem kom jag också. Tyvärr visade det sig att det fattades verktyg så förvisso blev bromsarna uppdaterade men fjädern ler fortfarande i triumf över att inte blivit utbytt.

Börjar fundera på om jag, min natur till trots, skall låta den vinna över mig och låta ett proffs skinna mig på pengar istället…

Nära mumsar ingen banan.