Våren kryper närmare

Jag hade planer på att åka ut till Åkrabergs trädgård och flytta kupor idag men jag misstänker att några av flickorna är ute och far vid denna tiden (mitt på dagen) så jag skjuter upp det till morgondagen istället. Skall försöka vara där vid 09 eller strax efter så de inte kvicknat till.

Men jag skall ändå ut, nu när solen skiner, och spankulera litet (eller röja på lotten) för det är lördag och värmen har börjat komma fram och livet vaknar upp igen 🙂

Jag har dock en fundering. Det finns en nära vän som jag tror inte mår riktigt väl och jag tror att den skulle må bra av att prata av sig litet. Men det är svårt att få kontakt för tillfället. Jag vet att den läser här ibland så jag hoppas på att den förstår vem jag menar när jag skriver detta. Om det är så att den inte kan skriva på Facebook eller har svårt att på annat sätt ta kontakt så finns jag ändå här och vill hjälpa om den vill. Allt kan bli bättre även om vissa saker kan vara svåra ett tag men det finns stöd att få på alla sätt. Ingenting är omöjligt.

Så… ut i solskenet! 🙂